CEA MAI SIMPLA SI IEFTINA CALE DE A SCAPA DE KG IN PLUS!

Termeni și condiții

Magazinul online www.maratonuldeslabit.ro denumit in continuare MARATONULDESLABIT este administrat de FIT BY LEVEL SRL, cu sediul social in Str. Păstrăvilor, Nr.10, București, România, persoana juridica romana inregistrata la Oficiul Registrului Comertului sub nr. J40/10085/2017 , avand codul de inregistrare fiscala 37820956, contact: contact@maratonuldeslabit.ro, telefon: +40 737 040 705

Prezentul document denumit in continuare “Termeni si Conditii” reprezinta un contract la distanta si stabileste termenii si conditiile produse comercializate prin intermediul magazinului online. Prin acceptarea Termenilor si a Conditiilor, sunteti, de asemenea, de acord cu Politica de retur, Politica de confidentialitate, precum si cu toate celelalte informatii mentionate in cuprinsul prezentului document.

FIT BY LEVEL SRL isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment Termenii si Conditiile. Orice modificari aduse Termenilor si Conditiilor vor intra in vigoare numai pentru comenzile noi, inregistrate dupa publicarea modificarilor respective pe acest site web. Astfel, va rugam sa cititi Termenii si Conditiile, inainte de fiecare comanda, pentru ca este posibil sa fi intervenit modificari de la ultima vizita.

 1. CONSIDERATII GENERALE

FIT BY LEVEL S.R.L depune eforturi pentru mentinerea corectitudinii informatiilor afisate pe magazinul nostru online. Cu toate acestea, avand in vedere posibile erori cu privire la aceste informatii, precizam ca:

 • marimea si forma produselor pot fi percepute diferit in imaginile disponibile pe pagina web fata de realitate, insa FIT BY LEVEL SRL furnizeaza informatii complete privind caracteristicile produselor in descrierile prezentate pentru fiecare produs in parte, inclusiv cantiatea acestora.
 • culorile produselor, astfel cum sunt prezentate pe pagina web, pot fi diferite in realitate, pentru ca depind de mai multi factori, inclusiv, dar fara a se limita la, calibrarea monitorului sau display-ului telefonului dumneavoastra.
 • fotografiile si imaginile de pe pagina web au doar rol ilustrativ/orientativ. Pentru o descriere exacta a produsului si a detaliilor incluse, trebuie sa cititi cu atentie descrierea corespunzatoare a acestuia
 • produsele vor fi livrate numai in masura in care sunt disponibile, existand astfel riscul ca FIT BY LEVEL SRL sa nu poata livra total sau partial o comanda. De asemenea, FIT BY LEVEL SRL isi rezerva dreptul de a retrage orice produs de la vanzare, in orice moment.
 • FIT BY LEVEL SRL SRL depune toate eforturile pentru a livra produsele solicitate de cumparator in conformitate cu data de livrare asumata, mentionata in e-mailul cu detalii despre livrare. Mentionam ca toate informatiile oferite cu privire la livrare pe website, la telefon sau prin e-mail sunt doar cu titlu estimative, bazate
  pe estimarile firmelor de curierat partenere si, de aceea, pot varia de la caz la caz.
 • FIT BY LEVEL SRL isi rezerva dreptul de a ajusta in mod liber si cu respectarea prevederilor legale, preturile si ofertele speciale practicate.

Comunicarea cu personalul MARATONULDESLABIT se poate realiza prin interactiunea telefonica directa cu acestia sau prin adresele mentionate la sectiunea “contact” din Site.

Nu este permisa utilizarea acestui web site in scopul introducerii in mod deliberat de virusi sau orice alt program sau material care poate fi tehnic daunator sau distructiv. Sunt interzise incercarile de acces neautorizat la acest web site, la serverul pe care este gazduit acesta sau la orice alt server, calculator sau baza de date in legatura cu acest site web. Prin acceptarea Termenilor si Conditiilor va angajati sa nu atacati acest site web prin intermediul unui atac de blocare a serviciului sau de blocare distribuita a serviciului.

Nerespectarea dispozitiilor din prezenta clauza va fi raportata autoritatilor competente in vederea aplicarii sanctiunilor legale si va determina suspendarea imediata a dreptului de a utiliza acest site web.

Desi depunem toate eforturile pentru a asigura o navigare sigura pe pagina sa web, nu putem garanta ca site-ul, serverele pe care este gazduit sau e-mailurile trimise nu contin erori, omisiuni, defectiuni, intarzieri sau intreruperi in operare sau transmitere, virusi sau alte componente informatice cu caracter potential daunator, caderi de linie sau orice alti factori similari. Va rugam sa aveti in vedere ca folositi site-ul pe riscul propriu, FIT BY LEVEL SRL nefiind in niciun fel responsabil pentru eventualele daune directe sau indirecte cauzate de utilizarea sau accesarea/vizitarea site-ului sau ca urmare a utilizarii informatiilor de pe site. Astfel, este in avantajul dumneavoastra sa va asigurati ca aveti instalate sisteme adecvate de aparare, menite sa va protejeze dispozitivul de virusi si/sau orice alt continut daunator.

FIT BY LEVEL SRL are dreptul, in orice moment, sa modifice, sa suspende sau sa inceteze comercializarea online a produselor, partial sau in totalitate, temporar sau permanent, cu sau fara notificare prealabila.

 1. PLASAREA COMENZILOR

Accesul in vederea efectuarii unei comenzi ii este permis oricarui client. Pentru motive justificate FIT BY LEVEL SRL isi rezerva dreptul de a restrictiona accesul acelor clienti in cazul carora se considera ca in baza conduitei sau a activitatii acestuia pe site, actiunile sale ar putea perturba sau prejudicia in orice fel activitatea FIT BY LEVEL SRL sau a celorlalti client, cu informarea in prealabil a acestuia a motivelor care au condus la aceasta restrictie.

Prin lansarea unei comenzi pe www.maratonuldeslabit.ro, clientul este de acord sa fie contactat (telefonic, prin SMS sau prin e-mail) de catre reprezentantii magazinului nostru online. In momentul plasarii comenzii, clientul este de acord cu termenii si conditiile expusi in aceasta sectiune.

Acceptarea comenzii de catre compania noastra se considera finalizata atunci cand exista o confirmare electronica (e-mail sau SMS) din partea societatii noastre catre client, fara a necesita o confirmare de primire din partea acestuia din urma. Nu consideram in nici un moment o comanda neconfirmata ca avand valoarea unui contract. Asadar, contractul intra in vigoare la confirmarea comenzii de catre companie.

Prezentele termene si conditii generale de vanzare vor sta la baza contractului astfel incheiat.

OBIECTUL CONTRACTULUI

Obiectul contractului il constituie produsele privire la care clientul si-a exprimat optiunea de a le cumpara, prin generarea unei comenzi pe www.maratonuldeslabit.ro, confirmata de catre personalul de vanzari al companiei noastre.

PRETUL CONTRACTULUI

Pretul produselor este acela mentionat pe www.maratonuldeslabit.ro. Acesta poate fi modificat in orice moment, fara preaviz. Exceptie fac doar comenzile ce au fost deja confirmate. Modificarile preturilor nu se aplica retroactiv.

In cazul in care cumparatorul nu poate fi contactat folosind detaliile de contact pe care le-a furnizat in timpul procesului de comanda, intr-un termen rezonabil de 3 zile calendaristice, MARATONULDESLABIT va considera comanda anulata si cumparatorul va fi notificat despre aceasta prin e-mail sau SMS.

FIT BY LEVEL SRL depune toate eforturile pentru ca preturile afisate sa fie corecte. Cu toate acestea, este posibil sa apara si erori. In cazul in care este descoperita o eroare legata de pretul unor produse deja comandate de catre cumparator, acesta va fi informat cat mai curand posibil cu privire la eroarea produsa. In aceste situatii, clientul va avea optiunea fie de a reconfirma comanda la pretul corect, fie de a anula comanda.

In cazul in care cumparatorul decide anularea Comenzii, dupa ce a fost informat cu privire la preturile corecte ale produselor, insa anterior acestui moment a achitat deja pretul acestora, FIT BY LEVEL SRL va oferi rambursarea diferentei in cel mai scurt timp posibil, dar fara a depasi 10 zile de la data anularii.

In masura in care FIT BY LEVEL SRL nu a informat cumparatorul cu privire la preturile eronate, potrivit prevederilor din prezenta sectiune si a confirmat comanda, contractul valabil incheiat va fi executat in mod corespunzator si produsele vor fi livrate in conformitate sectiunea POLITICA DE LIVRARE de mai jos. Preturile afisate includ TVA precum si orice alta taxa, dar nu includ cheltuielile de livrare. Promotiile si ofertele prezente pe magazinul nostru online sunt valabile in limita stocului disponibil si nu se cumuleaza cu alte promotii/programe speciale de discount.

Comenzile cu livrare internationala trebuie achitate obligatoriu in avans.

 1. POLITICA DE LIVRARE

FIT BY LEVEL SRL va livra produsele in cadrul termenelor mentionate pe magazinul online pentru produsul comandat, intr-un interval de 1-3 zile de la data generarii comenzii sau in cel mult 10 zile de la data la care clientul a generat comanda in cazuri speciale, cu exceptia cazului in care partile au convenit altfel.

In cazul in care nu poate executa contractul din cauza faptului ca produsul sau serviciul nu este/nu mai este disponibil, societatea va informa clientul despre aceasta indisponibilitate, urmand ca sumele de bani achitate de catre client pentru produsul indisponibil, daca acestea exista, sa fie rambursate in termen de maximum 14 de zile.

In cazul in care nu pot fi respectate termenele de livrare, FIT BY LEVEL SRL va anunta clientul cu privire la termenul estimat de finalizare a livrarii.

In cazul in care FIT BY LEVEL SRL primeste informatii eronate legate de facturarea sau livrarea produselor, aceasta poate refuza onorarea livrarii, fara ca acest lucru sa se considere o incalcare a contractului sau poate stabili un nou termen de onorare a comenzii.

LIVRARE

Produsele comercializate de MARATONULDESLABIT pot fi livrate pe intregul teritoriu al Romaniei, utilizand modalitatea si termenul de livrare alese de dumneavoastra la efectuarea comenzii. Dupa expedierea coletului, veti primi un email de notificare cu privire la noul status al comenzii. Termenul de livrare este de 1-3 zile lucratoare pentru produsele care se afla pe stoc. In cazuri rare (promotii cu impact puternic, Black Friday, evenimente neprevazute, perioada de concediu, etc) procesarea comenzilor poate dura mai mult datorita volumului mare de colete sau incetarii temporare a activitatii. Cu toate acestea procesarea comenzilor confirmate nu poate depasi 10 zile.

Procesarea comenzilor ce includ produse al caror stoc a fost gresit raportat de platforma noastra sau cele plasate de utilizatori ce nu au putut fi contactati de consilierii de vanzari ai companiei noastre, va fi amanata pana la rezolvarea situatiei aparute.

Modificare sau anulare comanda

Posibilitatea anularii unei comenzi a carei status este „Inregistrata” este disponibila direct in contul de client, pagina „Contul meu” in sectiunea „Comenzi”.

In cazul in care doriti sa modificati sau sa anulati o comanda a carui status este: „In Procesare”, acest lucru poate fi facut prin contactarea Departamentului de Relatii Clienti prin email la adresa: contact@maratonuldeslabit.ro sau telefonic, in intervalul orar 10.00 – 18.00, la numeral de telefon: +40 737 040 705

Telefonic se poate anula si o comanda a carei status este „Expediata” cu conditia ca aceasta sa NU fie inca preluata de catre firma de curierat. In situatia in care coletul a parasit sediul MARATONULDESLABIT, CLIENTUL are doar posibilitatea de a returna/refuza comanda. In conditiile in care clientul nu a informat compania in legatura cu dorinta de anulare a comenzii, refuzul acesteia se considera abuz. Astfel, ne rezervam dreptul de a nu onora comenzile clientilor care au refuzat anterior o comanda cu exceptia cazului in care acestia achita contravaloarea comenzii in avans + cheltuielile de transport implicate in comanda refuzata.

ORAR DE LIVRARE

Comenzile sunt livrate de curier de Luni pana Vineri, la adresa mentionata in comanda. Zilele de weekend si sarbatorile legale nu sunt considerate zile lucratoare. Avand in vedere ca folosim un serviciu externalizat, NU putem solicita firmei de curierat partenere livrarea la o anumita ora sau la o anumita data. De asemenea, nu ne facem responsabili pentru intarzierile cauzate de firma de curierat partenera. Termenul de livrare este in general de maxim 2 zile din momentul expedierii coletului, insa acesti termeni pot fi depasiti in anumite cazuri precum perioade de promotii, sarbatori sau perioade in care drumurile sunt impracticabile (inundatii, caderi masive de zapada etc.).

COSTURILE EXPEDIERII

Expedierea comenzilor se face prin companiile partenere de curierat, costul expedierii fiind specificat inainte de finalizarea comenzii pentru fiecare caz (livrare nationala sau internationala).

MODIFICARE SAU ANULARE COMANDA

Posibilitatea anularii unei comenzi a carei status este „Inregistrata” este disponibila direct in contul de client, pagina „Contul meu” in sectiunea „Comenzi”.

In cazul in care doriti sa modificati sau sa anulati o comanda a carui status este: „In Procesare”, acest lucru poate fi facut prin contactarea Departamentului de Relatii Clienti prin email la adresa: contact@maratonuldeslabit.ro sau telefonic, in intervalul orar 10.00 – 18.00, la numeral de telefon: +40 737 040 705

Telefonic se poate anula si o comanda a carei status este „Expediata” cu conditia ca aceasta sa NU fie inca preluata de catre firma de curierat. In situatia in care coletul a parasit sediul MARATONULDESLABIT, clientul are doar posibilitatea de a returna/refuza comanda. In conditiile in care clientul nu a informat compania in legatura cu dorinta de anulare a comenzii, refuzul acesteia se considera abuz. Astfel, ne rezervam dreptul de a nu onora comenzile clientilor care au refuzat anterior o comanda cu exceptia cazului in care acestia achita contravaloarea comenzii in avans + cheltuielile de transport implicate in comanda refuzata.

 1. POLITICA DE RETUR

In conformitate cu articolul 16 din Ordonanta de Urgenta nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii, dreptul de retragere nu poate fi exercitat pentru Comenzile calendaristice care se refera la:
– furnizarea de bunuri care au fost desigilate dupa livrare, care nu mai pot fi returnate din motive de igiena sau protectie a sanatatii;

Prin urmare, Cumparatorul ia la cunostinta faptul ca nu se va putea prevala de dreptul sau legal de retragere cu privire la produsele desigilate de el, a caror noua comercializare de catre MARATONULDESLABIT ar putea prezenta riscuri din motive de igiena sau de protectie a sanatatii pentru consumatori (de exemplu: produsele de ingrijire a pielii/parului, de machiaj, etc).
Astfel, la retur sunt acceptate doar produsele care respecta intocmai forma in care ele au fost livrate, insotite de factura de achizitie.

Nu se admit la retur:

 • Produse care au fost desfacute
 • Produse care au fost testate/utilizate
 • Produse care nu au etichetele intacte, au sigilii rupte ori sterse
 • Produse achizitionate de la alte magazine
 • Produse neinsotite de documentele ce dovedesc achizitia (factura sau bon fiscal)
 • Produse cu ambalajele deteriorate in orice fel

Aceste masuri sunt specifice produselor cosmetice intrucat termenul de valabilitate al acestora se calculeaza incepand cu prima deschidere a ambalajului, iar odata cu utilizarea/testarea lor apare riscul transmiterii de bacterii prin transferul produsului altei persoane.

In cazul in care produsul corespunde conditiilor de mai sus, contactati serviciul de Relatii Clienti la adresa contact@maratonuldeslabit.ro cu privire la dorinta de returnare, urmand sa fiti contactat/a de un operator pentru indicarea pasilor urmatori.

Produsele trebuie să fie returnate în ambalajul original, cu factura atașată, să se afle in exact acceasi stare in care au fost receptionate de catre client. Ne rezervăm dreptul de a refuza returul numai dupa ce produsele au fost verificate și nu corespund condițiilor de retur. Taxele tur-retur in acest caz cad in sarcina clientului. În cazul în care returul se soluționează cu restituirea contravalorii produselor, rambursarea se va face prin virament bancar în contul indicat de dumneavoastră în cererea de retur, în cel mult 10 de zile de la receptia produselor. Taxele de retur sunt suportate de către client si achitate in avans. cu exceptia cazurilor in care produsul este deteriorat la primire sau primiti un alt produs fata de cel comandat de dvs, in aceste cazuri taxa de transport fiind suportata de catre noi.
Nu acceptam colete cu plata ramburs sau al caror expeditor nu poate fi identificat. Nu ne facem responsabili pentru coletele piedute sau deteriorate la transport. Nu ridicam colete de la Posta Romana sau orice alt oficiu postal.

 1. METODELE DE PLATA

Pretul, modalitatea de plata si termenul de plata sunt specificate in fiecare comanda. MARATONULDESLABIT va emite catre client o factura pentru produsele ce urmeaza a fi livrate, obligatia clientului fiind sa furnizeze toate informatiile necesare emiterii facturii conform legislatiei in vigoare.

Platile se fac numai in moneda nationala – leu/lei si se pot efectua in sistem ramburs sau prin plata online cu cardul bancar.

 • Plata in sistem ramburs: Se face in numerar, integral, la livrarea comenzii. Va rugam verificati ntegritatea ambalajului exterior (cutiei) si in cazul in care aceasta prezinta urme de deteriorare, incheiati un process verbal cu reprezentantul companiei de curierat. Plata se va face direct la curier pe baza de chitanta.
 • Plata online cu cardul bancar – se face prin EuPlatesc. EuPlatesc este un procesator de plati online, iar aceasta metoda de plata este destinata tuturor posesorilor de carduri emise sub sigla Visa, Mastercard sau Maestro din orice moneda.
  Pentru efectuarea platii veti introduce numarul cardului dumneavoastra, data expirarii si codul CVV2/CVC2 (ultimele trei cifre inscriptionate pe banda de pe verso, ce contine si semnatura dumneavoastra). Sunt acceptate si carduri emise in alte valute. Plata va avea loc in RON, in urma conversiei valutare la cursul Visa/Mastercard si cursul valutar al bancii emitente. In momentul a anularii unei comenzi achitate online cu cardul bancar, se trimite automat e-mail de anulare plata catre procesatorul platii, iar banii vor fi restituiti in contul dumneavoastra. De regula, acest proces dureaza aproximativ 14 zile calendaristice. Insa poate dura pana la 45 de zile conform conditiilor bancii emitente a cardului. Nu se percepe niciun comision suplimentar pentru tranzactii. MARATONULDESLABIT nu solicita si nu stocheaza niciun fel de detalii referitoare la cardul dumneavoastra.
 • Ordin de Plata: Plata prin Ordin de Plata se face doar in baza facturii proforme emise de societatea noastra, in urma confirmarii telefonice a comenzii cu un consultant de vanzari.

Pentru plata „online cu Cardul Bancar”, prin “Ordin de plata”, expedierea comenzii se face doar dupa confirmarea platii.

 1. POLITICA DE CONFIDENTIALITATE

Confidentialitatea informatiilor personale ale clientilor MARATONULDESLABIT este unul dintre aspectele pe care le tratam cu cea mai mare seriozitate.

MARATONULDESLABIT colecteaza informatii prin intermediul site-ului web www.maratonuldeslabit.ro, in conformitate cu legislatia romana care face referire la aceste aspecte. Site-ul plaseaza „cookie-uri” pe calculatorul vizitatorului, ce sunt utilizate pentru autentificare, adaugarea de produse in cos, plasarea de comenzi si colectarea de informatii statistice cu privire la utilizarea siteului nostru.

Colectarea datelor se face prin:

 • Formularul de inregistrare client;
 • Formularul de actualizare a informatiilor clientului;
 • Formularul de plasare a comenzilor;
 • Formularul de contact;
 • Formularul de recenzii produse;
 • Formularul de abonare newsletter;

Datele cu caracter personal colectate prin intermediul siteului sunt folosite pentru facilitarea comunicarii directe si indirecte cu clientii, facturarea produselor comandate de catre dumneavoastra si informarea utilizatorilor cu privire la:

 • statusul comenzilor plasate
 • livrarea comenzilor
 • disponibilitatea de stoc a unuia sau mai multor produse,
 • oferte/ promotii disponibile
 • situatia contului de pe platforma online MARATONULDESLABIT
 • evolutia si starea comenzilor
 • evaluarea produselor oferite.

In conformitate cu prevederile Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, FIT BY LEVEL SRL isi asuma obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale furnizate de utilizatorii siteului nostru.

Compania noastra se angajeaza sa nu transmita datele colectate catre terti, cu exceptia companiilor de Curierat in vederea livrarii produselor si a situatiilor expres prevazute de legislatia statului Roman in vigoare. Astfel, informatiile dumneavoastra cu caracter personal pot fi furnizate Parchetului, Politiei, Instantelor Judecatoresti sau altor organe abilitate ale statului, in baza si in limitele prevederilor legale si ca urmare a unor cereri expres formulate.

Orice utilizator care a furnizat explicit date cu caracter personal pe site-ul MARATONULDESLABIT poate opta pentru stergerea acestora din baza noastra de date prin trimiterea unui e-mail la adresa contact@maratonuldeslabit.ro.

In cazul in care utilizatorii nu doresc sa primeasca in continuare comunicari comerciale prin email din partea companiei noastre pot utiliza link-ul de dezabonare din footer-ul newsletter-ului MARATONULDESLABIT primit prin email.

In caz de litigiu, se va incerca mai intai o rezolvare pe cale amiabila, in termen de 30 de zile lucratoare de la inregistrarea reclamatiei la sediul FIT BY LEVEL SRL. In cazul in care dupa trecerea acestui termen nu se ajunge la o intelegere, litigiul va fi solutionat de catre Comisia de Arbitraj de pe langa Camera de Comert si Industrie a Municipiului Bucuresti sau de catre instantele de judecata competente din Municipiul Bucuresti.

Daca aveti orice intrebari cu privire la Termenilor si a Conditiilor de utilizare a magazinului online, va rugam sa ne contactati pe mail la contact@maratonuldeslabit.ro sau la telefon: +40 737 040 705

 

Daca nu esti multumit de programul nostru iti returnam banii in cel mai scurt timp.

Bani